ענת בנטוב - מעצבת חלומות באלבומים ובעוגות

יום רביעי, 7 באוקטובר 2009

עוגת בצק שוקולד וקישוטי ורדים

עוגת מייפל עם אגוזים וקנמון. את המתכון קיבלתי מיפית גלבוע ולמרות שטרם טעמתי העוגה יצאה גבוהה ומרשימה ונראית מאוד טעימה. העוגה בקוטר 20 ובגובה 11 ס"מ. הציפוי - בצק שוקולד שהיה מאוד נוח לעבודה. הורדים - התנסות אינטואיטיבית לפני שאלמד לעשות אותם (אולי) יותר יפים.




11 תגובות:

  1. איזו עוגה יפה, בטוחה שגם טעימה.
    ענת את כשרונית כל כך !!!

    השבמחק
  2. ענתי זו smady a
    את שפוייה?
    הורדים משהו משהו
    העוגה כל כך יפה
    בשבילי?

    השבמחק
  3. עוגה מדהימה, הגובה שלה מאד מרשים !
    מה בדיוק "התלונות" שלך לגבי הוורדים ??!! :o))
    ומה זה בצק שוקולד שציפית בו את העוגה?

    השבמחק
  4. תודה מימי. הורדים עשויים מאיך שאני זוכרת להכין מפימו או חומרים אחרים. בבצק סוכר הם יותר ריאליים. כנראה שצריכים להיות אפילו יותר דקיקים (ממה שאמרו לי בפורום של העוגות...) אבל כפי שציינתי אני עוד כמה ימים בסדנת פרחים אז אלמד.
    בצק שוקולד זה בצק קנוי ואני מאוד ממליצה כיף לעבוד איתו.
    תודה

    השבמחק
  5. העוגה נראית נהדר, גימור כל כך נקי ומדוייק והורדים נפלאים. אגב, מה זה בצק שוקולד? בצק סוכר מעורב עם שוקולד?

    השבמחק
  6. תודה מושית. הבצק הוא של חברת סאטין אייס והוא בצבע שוקולד ובטעם שוקולד. במתוק.נט הוא נמכר גם במשקל 32 ש"ח לק"ג - העדפתי לקנות פעם ראשונה לעוגה אחת לפני שאני קונה חבילה גדולה

    השבמחק
  7. העוגה יפה וניראת יאמממי !
    הפרחים לדעתי מושלמים !

    השבמחק
  8. הורדים שלך מושלמים.
    נראיית עבודת אומן

    השבמחק
  9. היי ענת
    כמו שאת רואה אני ממשיכה במסע שלי בבלוג שלך ונהנית מכל רגע...
    התמונות כאן מדהימות(ולא רק כאן, אני פשוט לא יכולה להגיב על כל רשומה...) ! את מוכשרת ברמות...
    רציתי לשאול אותך כמה דברים, מה ההבדל בין בצק שוקולד לבצק סוכר? האם יש הבדלים בעבודה איתם? והאם אפשר לקבל את המתכון....לעוגה.... המהממת.... הזו!!!

    להתראות
    ליאור-חתולי8

    השבמחק