עוגת מייפל עם אגוזים וקנמון. את המתכון קיבלתי מיפית גלבוע ולמרות שטרם טעמתי העוגה יצאה גבוהה ומרשימה ונראית מאוד טעימה. העוגה בקוטר 20 ובגובה 11 ס"מ. הציפוי - בצק שוקולד שהיה מאוד נוח לעבודה. הורדים - התנסות אינטואיטיבית לפני שאלמד לעשות אותם (אולי) יותר יפים.
איזו עוגה יפה, בטוחה שגם טעימה.
השבמחקענת את כשרונית כל כך !!!
ענתי זו smady a
השבמחקאת שפוייה?
הורדים משהו משהו
העוגה כל כך יפה
בשבילי?
תודה רבה - מקסימות אתן
השבמחקעוגה מדהימה, הגובה שלה מאד מרשים !
השבמחקמה בדיוק "התלונות" שלך לגבי הוורדים ??!! :o))
ומה זה בצק שוקולד שציפית בו את העוגה?
תודה מימי. הורדים עשויים מאיך שאני זוכרת להכין מפימו או חומרים אחרים. בבצק סוכר הם יותר ריאליים. כנראה שצריכים להיות אפילו יותר דקיקים (ממה שאמרו לי בפורום של העוגות...) אבל כפי שציינתי אני עוד כמה ימים בסדנת פרחים אז אלמד.
השבמחקבצק שוקולד זה בצק קנוי ואני מאוד ממליצה כיף לעבוד איתו.
תודה
העוגה נראית נהדר, גימור כל כך נקי ומדוייק והורדים נפלאים. אגב, מה זה בצק שוקולד? בצק סוכר מעורב עם שוקולד?
השבמחקתודה מושית. הבצק הוא של חברת סאטין אייס והוא בצבע שוקולד ובטעם שוקולד. במתוק.נט הוא נמכר גם במשקל 32 ש"ח לק"ג - העדפתי לקנות פעם ראשונה לעוגה אחת לפני שאני קונה חבילה גדולה
השבמחקהעוגה יפה וניראת יאמממי !
השבמחקהפרחים לדעתי מושלמים !
הורדים שלך מושלמים.
השבמחקנראיית עבודת אומן
תודה רבה
השבמחקהיי ענת
השבמחקכמו שאת רואה אני ממשיכה במסע שלי בבלוג שלך ונהנית מכל רגע...
התמונות כאן מדהימות(ולא רק כאן, אני פשוט לא יכולה להגיב על כל רשומה...) ! את מוכשרת ברמות...
רציתי לשאול אותך כמה דברים, מה ההבדל בין בצק שוקולד לבצק סוכר? האם יש הבדלים בעבודה איתם? והאם אפשר לקבל את המתכון....לעוגה.... המהממת.... הזו!!!
להתראות
ליאור-חתולי8