אז הנה פרק ב' - רציתי לצלם גם איך הם נראים מבפנים אבל כל התעסקות שלי איתם לצורך הצילומים רק המסה אותם והעכירה את המראה שלהם. הם יצאו חלקים חלקים מהתבנית אבל פוזות הצילום שהעמדתי אותם לא עשו להם טוב. כנראה צריך חורף בשביל לצלם שוקולד בימים חמים כאלה - המזגן לא עזר :(
את מתכון הגנאש שבפנים המצאתי לבד משילוב של כמה מתכונים ביחד והנה המתכון:
המתכון מתאים לתבנית פרלינים (אצלי יש 24 בתבנית)
בדרך כלל כדאי להכין 2 תבניות ולהכפיל כמויות ואז לא צריך להשתמש בחצי מיכל שמנת מתוקה
אבל מכיוון שזאת היתה המצאה שלי אז רציתי קודם לראות אם יוצא טעים.
גנאש קרמל משוקלד:
60 גרם סוכר
חצי מיכל שמנת מתוקה
125 גר' מטבעות שוקולד מריר
3-4 כפות ליקר שוקולד
אופן הכנת הגנאש:
1. שופכים לסיר קטן את הסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבל קרמל חום זהוב.
2. מוסיפים את השמנת, מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי בחישה עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך.
3. מצננים מעט ומעבירים לשקית זילוף.
4. מכניסים את התערובת למקרר לחצי שעה
את הפרלינים עצמם הכנתי בדיוק כמו בסרטון שהעליתי בפוסט הקודם
טעים טעים!!
(וגם משמין משמין...)
בהצלחה
אותך לדיאטנית :-)) !!
השבמחקתודה רבה על השיתוף במתכון,רעיון נפלא למתנה מתוקה לראש השנה.
I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me.
השבמחקPersonally, if all webmaѕters and bloggeгѕ made gοod content aѕ
yоu ԁid, the ωeb ωill bе a lot more useful than ever before.
Look at my web ѕite - online payday Loans no fax
Feel free to visit my web page ; Payday Loans
Payday Loans Sorry but i just gotta say this about that.
השבמחק